Om jag kunde drömma

Jag är inte tydligen den enda som drömmer om vampyrer, det gör även Stephenie med. Hon är författaren av, "Om Jag Kunde Drömma", "När Jag Hör Din Röst", "Ljudet Av Ditt Hjärta", "Så Länge Vi Båda Andas". Av dessa böcker har man utvecklat dem till filmer, den första filmen har redan släppts up "Twlight", och nu på November den 20de släppt New moon. Hitils har jag bara läst boken "Om jag kunde drömma" och sett filmen Twilight. Både boken och filmen är otroligt grymma, men jag måste erkänna att på boken lever man sig in sig ännu mer. På böckrna läser man bland annat om Edward, Bella, Jacob och många fler. Bella blir förälskad i Edward som är en vampyr, men han och hans familj är anourlund, dem försöker kontrolera sig från mäniskoblodet. Kärlekshistorian är jätte romantisk och jag måste tillägga att Edward är så fantastisk på alla vis, fysiskt och psykiskt. Synd att det inte finns sånna män därute, haha!
Kommentarer
Postat av: Marita

Klippet är en bra grundidé. Man kanske kan utveckla det, typ stjärnklippet ;)

2009-07-07 @ 12:19:16
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: emil & vendela

sv; tack så mycket :)

vad händer i veckan då?

2009-07-07 @ 13:19:27
URL: http://emewen.blogg.se/
Postat av: ELLIZ

nu har jag en veckans snyggaste blogg tävling i min blogg :) kika in och anmäl dig i inlägget veckans blogg på fredag går jag igenom alla deltagare och väljer ut 5 som blir top 5. sen får ni gemensamt rösta ut en vinnare :) lycka till om du är med! :)

kramis elliz!http://ellinorsannelius.blogg.se

2009-07-07 @ 16:54:05
URL: http://ellinorsannelius.blogg.se/
Postat av: emil & vendela

sv; det händer faktiskt inte så mycket i veckan. Det blir att ta det lugnt faktiskt :)

gjort idag då? :)

2009-07-07 @ 17:03:12
URL: http://emewen.blogg.se/
Postat av: The T<3

Sv; hihi vadådå? (har glömt om de vi skrev om sist, sry!)ååå, jag älskar den boken, även om jag typ nyss har börjat !^^ är på sidan 88 eller ngt höhö(a)

2009-07-22 @ 20:54:38
URL: http://tajjz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0