sol, bada & brun!

Har vart i lida badet med syster och hennes barn idag. Det var jätte mysigt och kom precis hem. Är faktist jätte trött så jag tror nog att jag ska slagga ett tag. 



Är låten brasiliensk? Eftersom det verkar som dem sjunger på portugisiska, vad tycker ni? kram!

Fotboll i Sydafrika

EM-mästarna skaffade till sig brons i Sydafrika. Matchen spelades idag mot Ryssland tror jag att det var. Torres och Villa utbyttes väldigt tidigt under matchen, det fick mig att sluta kolla på matchen totallt. Men ändå så var det bra spelat! alldeles strax om några minuter börjar finalen, Brasilien mot USA. Jag håller tummarna för brasilien, heja heja!

släktträff

Nu är jag helt utmattad efter en lång dag i Norsborg. Hela släkten var där och vi grillade, det var super mysigt. Senare mot kvällen spelade vi fotboll, vilket var skit kult! Alla sprang och sparkades hårt. Många blev trötta efter matchen och drog hem, det gjorde vi alla fall. Jag är dödstrött just nu och tror att jag ska läsa lite och sedan slagga, puss!

Pop kungen MJ

Detta är en enorm förlust. Han var skaparen av POP musiken och var även kallad som pop kungen. Snubben var grymt duktig och har så jävla bra låtar och han var endast 11 år när han blev en artist. Här nedanför kan du se på mina utvalda låtar av MJ, min "topp10 lista". Men jag måste erkänna att jag inte är ett stor fan av Michael Jackson, med tanken på allt annat han har gjort utanför musikindustrin. Men annars har han talang på att sjunga och jag bara älskar the moonwalk! 
  • Thriller 
  • Bad
  • Billie Jean 
  • Earth Song 
  • Will you be there
  • You are not alone 
  • We are the world
  • She's out of my life
  • Black or white 
  • Scream (ft janet)
        Rest in peace 1985 - 2009

on my way to the sun

Tja! Idag mötte jag Josephine snabbt i Tumba c och därifrån åkte vi vidare mot söder. I söder besökte vi några butiker och det jag verkligen ville var att besöka kyrkan igen. Igår var jag och J där, det var super kult! När jag väl kom hem väntade syster på mig för att åka och bada i brosjön, eller ja jag är ingen vidare "bad tjej". Jag får lätt öroninflammation vilket är det sista jag vill och så är det väldigt äckligt med vatten djur. Men det som är bra är att jag blev super brun idag, eller ja lite färg fick jag! Imorgon på morgonen drar jag och syster till badet igen, efter det möter jag Caroline och förhoppningsvis träffar vi våran älskade Tomas som jag saknar skjuky mycket! :D 

Nu måste jag fortätta kolla på fotboll, älskling spelar! puss 

taggad inför det blonda!

Ska möta jossan snart i centrum, där ska vi välja mitt blonda hårfärg. Gud vad taggad jag är, Hoppas det inte blir fel nu. Och för er som inte vet så ska jag inte vara blond, alltså så måste jag färga blont sedan fixa det till brunt eftersom jag har så pass svart hår. 

Senare mot kvällen åker jag och jossan till medborgarplatsen och mysar där lite. Picknik ska det bli också så jag måste åka och handla något. Men nu ska jag fixa mig klart och sedan drar jag. Puss! 

(Supermassive black hole - muse. Låten är även en soundtrack till twilight, skitbra!)

flytta!

Satt precis med pappa och kollade på nya bostäder. Vi såg en sjukt snygg lägenhet och en grym villa. Min favorit vart lägenheten som är i blackeberg, den har stora fönstren som jag velat ha på länge! Det ligger ganska nära stockholm c så det passar prefekt för alla. Imorgon ska pappa ringa fameilje bostaden så han kan antigen köa eller ja whatever man ska göra. 

Jag har fortfarande inte färgat hårt! skulle ha gjort det igår men hann aldrig. Hinner inte nu heller så jag ska se om det går imorgon, hoppas! Nu måste jag iväg, puss!

(utsidan av lägenheten i blackeberg) 

21 juni

Igår åkte familjen till landet och firade marcelos födelsedag, självklart åkte jag med! Därborta hoppade jag en hel del och så trixade och mixade jag som en DJ, jag har vissa kunskaper som ni inte känner till, haha! Hade det super trevligt där. På väg hem gick sittstolarna på bilen sönder, haha. Precis när syster bromsade så flög jag och nelly bakåt, galna som vi är skrek vi tills det sved i halsen, kult var det ändå eftersom ett gott skratt fick vi oss när vi väl kom hem.

(klicka på bilderna)

Vila i frid faster

Igår den 18 juni lämnade moster världen och begav sig till en resa där det är ljust, lungt och mycket bättre.  Du kommer bli väl välkommen däruppe, precis som alla andra. Du kommer ha det mycket bättre i det himel blåa nu, utan sjukdom, tänk på det positiva. Jag kommer evigt sakna dig och jag glömmer dig aldrig. Vila i frid älskade faster

Malin "mullls" Karlsson

Adam tensta - Dopeboy, kommer ihåg att varje gång vi hörde låten så sjöng du galet, än idag tänker jag på det. Jag kan seriöst inte beskriva hur mycket jag saknar dig. Inga ord i världens språk kan göra det. Kommer även ihåg när vi blev förföljda av en pedofil i vretarna, då jag sprang som snabbast och du och bella skuttade er fram. Vi sa "aldrig mer vretarna", men det bröt i stort sätt alla tre. Nästa sommar fanns det ingenstans än vretarnas trakter som vi hellre ville
vara i. Framför allt tänker jag på dig, underbara lilla malin som alltid var full av energi, glad som aldrig förr och ditt skratt
var som det bästa i mitt liv. Jag har haft det svårt att förstå att du inte finns bland oss längre, jag har ingnorerat det för det mest och sagt för mig själv att det är inte sant, att du fortfarande finns vid liv, det som hände dig vill man inte förstå det är därför jag har nekat det för mig själv. Varje dag när jag stiger upp från sängen påminner jag mig själv att världen är orättvis men att du är vart du måste vara, även om det inte är här med mig. Ibland vaknar jag till och med upp med ett leende, då jag drömt om dig. Varje gång jag tänker på dig ryser det i hela kroppen, som om du vore här med mig, den känslan är det bästa som finns. Jag är så tacksam över att jag fick chansen att lära känna dig, 3 helt underbara år, år som aldrig suddas bort.  Jag ångrar att jag inte spenderade mer tid åt dig på sistonde. Ingen förväntade sig det här, tårar, smärta och krossade hjärtan. Du lämnade ett stort hål i mig som ingen någonsin kan ertätta. Om du inte fanns skulle jag aldrig tro på vänskap. Du fick mig att inse vad som var rätt och vad som var fel, du visade mig den rätta vägen i livet och var en så sjukt bra vän! Man kunde verkligen lita på dig, och du var alltid en bra lyssnare. Jag vill ha dig tillbaks, jag vill ha lyckan tillbaks. Men som sagt är livet orättvis och inget i livet är menat för lycka, tydligen. För all lycka du tog in i mitt liv, för att du förstog mig när ingen annan gjorde det, för att du såg det bästa inom mig och för att du gjorde mig till en bättre människa, jag är evig tacksam och för dig levar jag idag. 



 

Ta hand om Nicolas garcia både du och han förkännar ha det bra där uppe! Vaka över oss, som alla andra änglar i himlen, rest in peace Malin Kristina Karlsson & Nicolas Jajou Garcia. Ni är saknade! 

nothing compares to you

Idag har det vart en seg dag. Har längtat efter få se C.S.I miami som jag bara älskar. Måste bara säga att sveriges sommar suger rejält Solen kommer fram ett par timmar sedan försvinner den och ner faller det regn. Ut i det hemska vädret ska jag nu, hunden måste ut, trist. puss

tråk

Har allmänt tråkigt just nu, därför ska jag följa med syster till centrum och små handla. Idag ska vi här hemma möblera om lite, vardagsrummet ska bli helt annorlunda. Och helvet vad arg jag blir när man inte hittar den perfekta färgen till mitt rum. Jag bloggar mer senare, duschen kallar! puss


So you think you can dance

Idag var jag i stan med syster. Skulle hjälpa henne välja en klänning, hon ska på fest snart. Vi kom hem med två klänningar typ, en blå och en i rosa, dem är ursnygga! Ikväll är det So you think you can dance, jag har väntat på det i ett helt år! Älskar programet. Förra året tror jag att det var Sabra som vann, har inte direkt nån bra minne men både hon och dominic var mina favoriter. Här nedanför kan ni se på en klipp där dem dansar till låten make it work-neyo, skit gullig video
  

Just nu ligger jag med Max och vilar ut lite. Har också kollat på några lokaler till my sweet 15, haha! Har kollat på Tumbas folkets hus som ligger i segersjö, har även kollat på lagrets men får se hur dte blir senare. Nu ska jag fortsätta mysa med Max, puss så länge! 

Rotebro

Shena gottfolk! Det var ett tag sen jag blogga. Hade tillgång till en dator men ville inte verka osocial. Jag har vart borta i ungefär 4 dagar, 4 otroliga dagar! Har haft det super kult och man kan nästan säga att jag tog et långsamt förväl av Grecia och Belen som imorgon åker till Bolivia. Dem ska vara där i omrkring 2 månader. Det ska blir kult för dem men mindre kult för mig. Tillsammans med Grecia och Belen har vi skrattar, gråtit och dansat ihjäl oss. Måste bara säga att fuck vad Vincent är en jäkla bra dansare, haha! Nu måste lilla jag ner till issas och köpa godis. Idag får det bli min sista dag, förhoppningsvis.



Dålig start på sommarlovet

Har inte åkt till Rotebro eftersom jag fick inga goda nyheter av mamma. Fan att livet ska vara så jävla orättvis! Nicolas och Veronica som är några personer väldigt nära familjen. Nicolas var en ung man som hoppade från 4:de våningen för en tjej, han var endast 15 år och skulle fylla 16 den 9sep . Veronica blev mördad av hennes ex man som var avundsjuk. Mannen är seriöst dum i huvudet, han knivhögg henne till döds. Helvete vilken dålig start på sommarlovet!

Vila i frid ♥


Hej sommarlov och hejdå Tumba!

Nu ska jag alldeles strax handla smått och gott, sommarlov är det och då ska det fan firas. Jag håller på packa just nu men mitt rum behövs städas så får se om jag hinner med det. Juste, ni vet nog inte vart jag ska, men jag ska åka ända till Rotero för att vara med mina vänner som åker till Bolivia nästa vecka, ska spendera ett par dagar där och sen när jag kommit tillbaks hem så ska jag kanske till landet hah! Men jag ska försöka blogga och jag har tillgång till en dator annars får ni ha det riktigt bra de här dagarna! btw så kommer jag saknar alla hockeykillar, men dem måste jag träffa under sommaren. XOXO


Crossroads

Igår var det balkväll för årkurs 9. Jag och Ellen var servitriser och skämmde ut oss totalt, eller jag gjorde det iallafall, herre gud! Inget speciellt kult hände där förutom att alla var grymt söta. Nästa vecka har jag besöktid hos ögonläkaren, mina ögon är helt röda just nu och det kliar som fan! Igår hände det samma sak, irriterande. 

Idag hade jag tänkt åka till djurgårn med klassen men eftersom dem ändrade sig när vi väl träffats så ville jag inte med. Istället drog jag till till min kompis, hennes bror tog studenten och efter skulle det vara fest men den skippade jag. Istället åkte jag till vårberg och mötte Karens mamma som skulle ge mig en sak och därefter åkte jag till hallunda för att möta jossan. I hallunda skulle jossan ge miko några papper och sedan åkte vi till carro. Känns att jag har vandrat runt en hel del haha. Har en jätte söt klänning tills imorgon, men är inte riktig säker. Aja får se hur det blir, men nu ska mamma fixa manikyr på mig, puss!

Bone thugs and harmony - crossroads. Grym låt som väcker många minnen


use somebody

Idag slutade vi tidigt i skolan. 9orna spelade fotboll mot lärarna och vann med 3-0 tror jag, kollade inte direkt. Idag fick vi reda på att Jonny (våran lärare) ska sluta, han ska utbilda sig helt till en lärare. Eftersom ett par styckna ville göra något speciellt till min lärare så valde vi att köpa tårta och göra en grym planch med bilder på, jätte gullligt av oss. För att skriva ut bilder så åkte jag carr och jhuss til Hani och gjorde det där.Jag visste inte att ha hade en syster, hon är skit söt haha .

Kings of leon - use somebody
 

Gossip girl

Nu var det dags va!? Chuck bass sa äntligen till Blair waldorf att han älskade henne. Blev tårögd när han kom tillbaks från "europa". Gud vad dem är made for each other. Det blir min favorit del av gossip måste jag säga, skitgulligt!


vm kvalifikation

Igår kväll förlorade Sverige mot Danmark med 1-0. Sent i midnatt spelade Chile mot Paraguay. Själv så kollade jag inte på matchen men hoppade på att Chile skulle vinna. Lyckligt nogt vaknade jag upp stolt och glad haha, chile vann med 2-0 och nu framöver hoppas man på att dme kommer in i VM!  

I'm Gonna Getcha Good


6 juni

Idag är det den 6 juni vilket innebär att det är Sveriges nationaldag! Tillsammans med familjen var det tänkt att vi skulle grilla men det tycks inte hända eftersom vädret är inte direkt det bästa. Men hoppas alla andra har det riktigt bra idag!

Dags och beställa kläder? Har kollat igenom några hemsidor och hittat en del saker som jag ska ha. Här nedanför kan ni se vad som ska beställas.

Kommer också beställa ett par till skor, samma modell men blåa. Skorna är inte till mig men jag ska beställa dem till Ellen eftersom man inte hittar skorna i affärn.

The pianist

Mitt nya försök angående engelskan skedde inte alls, istället satt jag och kollade på film. Filmen som vi kollade på heter The pianist och handlar för det mesta om andra världskriget. Dem visar pianistens liv, han var jude och upplevde allt det hemska. Under filmen så föll tårarna ner och jag måste erkänna att filmen var riktigt bra! Alldeles strax ska mamma till min moster som bor i Norsborg, vet inte om jag ska följa med eller stanna hemma. Får se hur det blir senare.



bra jobbat!

Nu tycker jag att jag förkännar berömd. Jag har nått mina mål, eller ja på de ämnen jag inte trodde på, tummen upp för mig! Efter skolan var jag med oskar. Jag skulle ha redovisat engelskan klockan 16.00 men det gick inte så bra, men imorgon ska jag försöka på nytt. Jag är äntligen klar med alla mina rester och vilken lättnad måste jag säga. Känner mig så frå, och det ska bli jävligt skönt med sommarlov, och ännu bättre! 9orna är borta nästa termin, gud va skönt!


Nån som läst Metro? Där står det om det välkända chilenska vissångare, poet, singer/songwriter, teaterregissör och politisk aktivist, Victor jara. Victor jara mördades 1932 i den chilenska fotbollsstudio där dem torterade och sköt honom till döds. Nu efter snart 40 år har dem hittat ett par styckna som mördade honom, det ansers vara några från diktaturen, då pinochet orsakade allt. Men har nu rättegång med den chilenska armén och efter en läntan att låsa in dem i fängelset.


Paranoid

Paranoid by JB, har ni hört den? Det är verkligen en hitlåt som de borde vara stolta över. Jag älskar låten som vanligt och har verkligen fasnat vid den. Här nedanför kan nu själva ta en titt på videon och lyssna på låten. puss!

BFF



Alldeles strax har kanal 3 premiär på BFF, det är en ny serie som Paris Hilton har gjort. Det är en tävling som ger ut sig på att vinnaren får vara Paris hiltons BFF, som står för Best Friends Forever. Ska bli kult att då se på något nytt, allt handlar för det mästa om att hitta den rätta.

1 Juni

Halloj! nu sitter jag och små pluggar lite, lyssnar även på musik, mys. Någon som såg färjan? Grymt söta brudpar gifte sig. Idag har jag vart i skolan och gjort i stort sätt ingenting? Imorgon tar jag nog sovmorgon med J, eller får se hur det blir då. Efter skolan skyndade jag mig hem, direkt efter åkte jag carro och jossan till nån bad, sola det lite och sedan for vi hem igen. Nu ska jag lägga in några bilder på mig och belen från gårdagen, enjoy! puss




RSS 2.0