rotebro

tja gott folk! just nu sitter jag hos grecis och belen och väntar på belen som duschar. Alldeles strax ska vi ner till VI oc köpa lite smått och gott. Gracia är inte hemma just nu men kommer snart hem. Jag och belen är hemma ensama, vi har solat och haft det galet kult. Jag är så jävla glad att jag redan blivit brun, fan vad härligt! behöver inte sola solarium längre. Igår fyllde syster år, 17 år! grattis i efterskott snorunge.
Familjen från pappas sida var hos och vi grillade och hade det mysigt. Senare mot kvällen åkte jag hit till rotebro och stannade här över natten. Snart måste jag hem, det är morsdag och så måste jag plugga galet!

nu ska jag iväg med belle, puss!


i miss you

                                       
I miss you, I miss your smile. And I still shed a tear every once in a while and even though it's different now you're still here somehow. I'm thinking back on the past, it's true that time is flying by too fast. I know that your'e where you need to be even though it's not here with me. 22 augusti 1994 - 3 april 2009, vila i frid Malin Kristina Karlsson, vi alla tänker på dig!

29 maj

Igår var det skolan som gällde, påväg hem så fick jag skjus av David G. Senare mot kvällen var jag med Josephine och chillade galet. Vädret sög men det ser ut och va bättre idag. Alldeles strax ska jag göra mig iordning sen ska jag möta natha i stan, vi ska köpa nån fin present till irene som fyller år imorogn. Senare mot kvällen ska jag vara med Ellen, det är nån tivoli som har öppnats nere i ängen, så dit ska vi och leka lite. 

Förresten så fylller Karen år idag! Stort grattis på födelsedagen BV! ♥

Viva la Barca

Barcelona CL mästarna!
är jag bäst ore what? Barcelona vann! Jag är fruktansvärt glad både för mig och markus. Vi båda blev 20-50 kr rikare idag, jag slåg vad med mamma och han slåg vad med niklas. Gud vad jag är stolt äver mig själv måste jag säga, jag väljer alltid de bästa lagen haha!

Första målet gjordes av Eto'o  efter det hade gått 10 minuter av matchen!
Mål nr.2 gjordes av Messi vilket är en självklarthet, riktig bra spelare!
Hans mål gjordes efter det hade gått 70 min :)

Manchester vs Barca

Vem blir campions league mästare i år! HEJA HEJA BARCA! Just nu börjar matchen, om en sekund emn jag lär ju bli några minuter försenad. Ska kolla tillsammans med familjen men alla hejar på olika lag, jag hejar på barcelona eftersom jag bara stört älskar dem så länge liverpool inte spelar liksom haha. Nu ska jag göra ordning lite te och sen sitter jag fast klistrad i soffan. Hoppas barcelona vinner dåra, hejaheja! :D

rosa rosa och rosa!

Jag är helt besatt av rosa! det är den snyggaste färgen som finns. Pratade precis med mamma angående mitt rum, där ska det måla om och gissa vad? Rosa ska det allt va! härlig va? Eller jag vill inte överdriva jätte mycket, allt kommer så klart inte vara rosa men i stort sätt så är det en hel del.
Idag fick jag som sagt skjus av Tomas, vilket var super kult! För tomas skull så hade jag hjälm på mig, mitt huvud vägde som satan med hjälmen på haha. På torsdag är det Davids tur, ser fram emot och bryta något. Efter david blir det Robins tur vilket jag ser fram emot, hoppas "bästisen" inte är lika jobbig när han kör :)


Miley Cyrus - The climb
Miley cyrus är en asball brud med många otroliga låtar, den här är en utav mina favoriter, enjoy!

bloggar från skolan

Nu sitter jag med Issa, Jossan och jessica vid datornerna i receptionen och gör ingenting? Måste bli klar med min tidning men det lär ju inte hända. Skolan har typ ingen airkondition därför ska jag ut snart.
Idag får jag skjus hem! Tomas ska skjusa mig med sin heta moppe, skönt. Jag ska hem och hämta pengar sen ska jag till högdalen och sola med jossan och carro. Vi ska till stan också, jossan ska byta något och så ska jag se fall jag hittar något till mig:) nu ska jag ut, tjingeling

boston tea party

Hade det grymt kult med ellis ikväll! Vi gick omkring i ängen, där vi såg Fredrik, Filip, Adam, Jonte och David, dem hade tränning. Vi såg på när de tränade tills det blev lite pinsamt och vi drog till andra sidan av ängen.
Just nu är det boston tea pary på tv, äntligen! Måste bara säga att jag älskar de människor, dem är bara för sköna! :D Boston tea party, söndagsparty, vem kan slå filip och fredrik och så har dem massa andra balla programmer, lyckos mig!



Jag har försökt byta desing, men det fungerar tydligen inte. Vet inte vad som är fel, men det blir nog ny design tills imorogn, förhoppningsvis! :) Ska kolla klart på boston tea party och därefter blir det sängdags, puss.



pluggis

Wow, jag har blivit riktigt kär i skolan nu. Låter helt sjukt men jag lämnar aldrig byggnaden. Idag kom jag hem vid 16.00 inte så jätte sent men jag pluggar fortfarande. No provet som jag egentligen skulle ha idag har flyttats till imorgon, tur det. Nu pluggar jag med spanska vilket är jätte svårt för mig, knappast mina föräldrar förstår och dem kommer liksom från Chile, sjukt va?Haha! Har jätte mycket jag måste ha gjort den här vecka, jobbigt! Jag stör mig på hur lärarna tänker, det här är den sista veckan för att redovia, men vad fan ska vi göra hela nesta vecka och veckan därpå? Smarta är dem inte trotts att det är "kunskap"skolan haha  (?) .. Nu ska jag göra mig i ordning lite, ska möta ellis men hör av mig ikväll, puss!


club top notch?

Kom precis hem ifrån staden som jag tidigare skrev om. Middag fick det bli och mumsigt var det. På väg till stan träffade jag Ruya en verkligen skön brud. Men det roliga var att på väg hem från stan så täffade jag henne igen och fick sällskap hem, eller ja änta tills Tumba. Där efter täffade jag felicia som tog samma buss som mig.
Några brudar kom fram till mig och karen och tyckte att vi borde gå til club thop notch vilket låter kult men känns helt fel. Festen är på lördag och ligger i universitetet. Känner mig hemsk som åker dit för att festa vilket de flesta förstår varför och plus så fyller syster år då. Kanske man borde stanna hemma och tråka, eller så borde man festa järnet haha.  

Nu måste jag plugga, har NO prov imorgon och jag satsar på VG vilket *håller tummarna* puss!


 Riktig härlig bild på mig och kraren, jk!

24 maj

alldeles strax ska jag ta tåget som åker mot stockholm, där möter jag Karen och så ska vi fika. Efter det vad jag inte vad vi hittar, kanske en shoppingsrunda, aja men det får bli som det blir. Det ska bli kult och träffa coolingen eftersom jag har inte sett henne på jätte länge typ.


Jag har tjatat som mitt märke som jag har mitt i ansiktet. Men nu ska äntligen ta bort den. Här under på bilden så har jag ringat runt whatever det är jag har i ansiktet.


Det är inte direkt nån snygg bild men det får duga. Hur som helst så kan man tro att det är en jävla finne, men detär det inte. Jag har haft det i stort sätt hela mitt liv, och det tycks vara från vattenkopparna. Under veckan ska jag till nån hudexpert som ska berätta för mig hur jag ska få bort den, antingen är det med laser, vilket dem fixar annars måste jag behandla det själv men nån produkt som jag måste köpa. Men i år ska den bort i alla fall! :D

blogg på g igen (?) ..

Funderar på att börja skriva igen, men jag har varken lust eller  nån bra anledning. Det känns ändå fel att att börja skriva om mina "underbara, roliga" dagar vilket inte är sant eftersom jag tänker på malin hela tiden och allt känns fel. Visst borde jag börja leva livet för två och vara stark, men saknar henne så det gör ont. Tror inte att hon skulle vilja se mig som jag är nu så nu gör jag det här för ängeln min.

Idag kom bror hem, åt middag med oss och senare mot kvällen drog jag hem till Caroline. Förväntansfullt så träffade jag jacolin och familjern rahawi haha. Jossan var också där (wtf) .. det skulle vara menat att vi skulle kolla på the unborn men allt gick snett, det var något som inte riktigt fungerade.. vi bestämmde oss för att ta det lungan i stället och det funkade. Imorgon måste jag verkliegn plugga järnet, hade tänkt och göra det idag eftersom stackars lilla mig är så jäkla efterbeliven, jag var så säker på att det var söndag idag. Men nej, det var lördag. Har prov på måndag, all lycka till mig, satsar på VG men MVG skulle inte vara dumt. Nu ska jag bums till sängs, är trött som fan men jag hör av mig imorgon förhoppningsvis. puss!

 the turtles - happy together

RSS 2.0