aaj

Som många vet så blir min hund galen när han ska hälsa. När jag kom hem idag så hände det att vi krocka med varandra. Min underläpp är just nu svullen och har fått ett sår. Det var en hård smäll!

Hur pinsamt det än är, så är jag tvungen och visa haha!


 Imorgon är det en ny vecka. Måste redovisa svenska steg 25, engelska steg 17, 20 och 21, och matte steg 16 ska vara gjort! Mycket och göra den här veckan

jobbigt

Gud vad jobbigt det är när mina grannar alltid ska ha fest! Man hör musiken som dunkar, skrik och så var dem bara tvugna och raca där ute. Hur som helst så väntar man på att Bave amin ska logga in, det är kul och live chatta med honom även fall man är dödstrött haha!


Darin fotograderades förra veckan. Är han inte bara för söt?!

So cold

Just nu sitter jag och dunkar en utav Chris browns nya låtar - So cold. Brukar faktiskt inte gilla hans låtar men den här låten är ju bara för bra!

Snart ska jag börja plugga och senare mot kvällen blir det filmdags. Ska kolla på Da vinci coden. Och beställa kläder från H&M :)




Psykologi gymnasiet? NEJ TACK!

  1. För få elever/killar .. Omkring 20 killar i hela skolan!
  2. Språkval? Finns inte.. Själv så tycker jag att språk är väldigt viktigt.
  3. 400 kr i månaden för att käka lunch
  4. Ligger ca 1 timme från mitt hus

Alla har sina egna uppfattningar, men ärligt talat så tänker jag stryka bort skolan från min egna lista. Tänker absolut inte söka in dit, även om det känns lätt och komma in.


24 januari

Sitter och funderar på vilket gymnasium jag ska välja. Det här måste nog vara det svåraste jag gjort. Det ligger mellan Östra real - Sam journalistik, Norra jensen - Sam journalistik och Tullinge - Beteendevetenskap. Jaja, jag har några dagar på mig för att göra mitt val.

Idag har jag bjudit hem min söta kusin, Sofia. Vi ska ha en riktig mysdag! Ska se till och städa mitt rum innan hon kommer, det är ju bara för jävla stökigt här haha.



Eddie, Rabih & lyckliga jag!


Isabeltime!

Nu sitter jag i mitt rum med Isabel. Vi har precis käkat, pizza fick det bli! Vi väntar på ellen som ska komma, ska fixa hennes ögonbryn för första gången haha.


Tjejerna


17 januari

Vaknade för en kort stund sen. Sitter och gör ingenting .. Men iallafall så måste jag bara tillägga att gårdagen var helt underbar. Det var girltime hos jessica.

Ikväll ska jag till Ellen och bara ta det lungt. Kommer förmodligen lägga in ett par bilder senare mot kvällen så hold on! Ha en bra dag!

Fredag!

Sitter med josephine just nu, har precis käkat klart och slått in presenterna till imorgon. Idag var man i skolan, men skippade ännu en gång de sista lektionerna. Vi åkte till stan och köpte några grejer.

Alldeles strax ska man till vreterna hos Gissele, jag ska slagga där. Får även inte missa let's dance! Heja rabih!

Skriver nog mer ikväll .. puss!


14 Januari

Skolan var lite långtråkig idag, har dock vant mig vid att vakna så pass tidigt. Efter skolan åkte man med Josephine till Media markt som ligger vid kungens kurva. Köpte en super söt present till Caroline som fyller år på lördag. Köpte även nått till mig själv, det är för att skydda håret när man plattar eller lockar.


Skolstart

Nu har skolan börjat igen. Skippade de sista "lektionerna" och drog hem till mig med Josephine. Vi har kollat på New moon och ska aldeles strax laga mat till oss själva. Vi tänkte bjuda på några bilder


12 Januari

Just nu ligger jag och lyssnar på Darins cover av Viva la vida. Alla här hemma har redan somnat men lilla jag har vänt på dygnen under jullovet så jag är hur pigg som helst. Tänkte ta och kolla 500 days of summer, det handlar om en kille som blir förälskad i en tjej vid namnet Summer, men den här tjejen blir inte förälskad i honom så hon dumpar honom. Jag har inte riktigt sett filmen men den verkar bra, en udda kärlekshistoria.


Så här ser man ut just nu, inte så vacker men jag får väl bjuda på den bilden! kram


paradise och design

Har mixat och trixat med designen lite och jag fattar inte vad jag har gjort, haha. Håller på med en ny header också, den måste blir klar så småningom.

Just nu kollar jag på paradise hotel, och jag måse bara säga att jag älskar rami. Snubben är ju bara för skön!


Perfekt match ? ..


Från Rotebro till Tumba

Sitter med Belen i vardagsrummet just nu och lyssnar på the one and the only Darin! Jag har haft det super kul här. Ska berätta kort om gårdagen eftersom jag inte blogga.

Vi i Solna hos en kille vid namnet David, vi lagade tacos och grisade sedan ner oss med en film på. Ni kom hem vid 23.00. Jag lärde mig även att spela Guitar hero vilket var helt awesome haha!

Nu måste jag klä på mig och sedan fortsätta mot aspuden där min syster bor. Ha det bra!


Rotebro brothers!

Nu sitter jag helt ofixad och lyssnar på musik. E.M.D är väl bara för grymma!? Mina egna favorit är ju självklart när dem sjunger Välkommen hem och All for love!

Jag och syster har kollat efter ny bostad. Vi har kollat i blackeberg, vällingby, Hammarby och råcksta, men det finns inga ledia bostäder .. typiskt!

Alldeles strax ska jag åka iväg till mitt andra hem, haha! Åker till Rotebro för att umgås med mina söta vänner! Jag kommer förmodligen ha till gång till en dator där men vi får de om det blir ett inlägg ikväll. Annars får ni fortsätta ha en bra dag, puss!


Råcksta centrum!

Inatt var jag uppe tills 4 tiden, Bave hade tydligen livechat. Min vän är ju helt besatt av honom, haha. Men det är bara gulligt.

Snart ska man iväg mot råcksta med Josephine. Vi ska käka i världens bästa grill, haha tjockisar!
Därefter vet jag inte vad vi hittar på för kul, annars kommer man bara hem och tar det lungt :) Jag måste göra mig i ordning nu, tiden rinner iväg! Puss


happy new year!

Igår firade man in det nya året i bredäng. Orkar inte berätta allt just nu eftersom jag känner mig så jävla trött. Ska istället lägga in några bilder. Gott nytt år på er alla!



RSS 2.0