Malin Kristina Karlsson

Ingenting känns rätt. Att ens skratta är fel med tanken på att jag förlorat en speciell person. Jag är en glad tjej som alltid leer och det är så jag fungerar, att vara ledsen och helt deppig är inte min grej, men utan dig är jag inte tillräcklig stark. Jag kan fortfarande inte fatta att det har hänt, du gick bort alldeles för tidigt. Jag vet att jag måste vara stark och tänka på att du har det mycket bättre där uppe. Men helvete vad svårt det är! Jag saknar dig fruktansvärt mycket mullls och jag orkar inte leva såhär längre, jag bär på smärtan inom mig och det gör allt mycket svårdare. Jag vill ha dig tillbaks!.. Förkännar jag verkligen det här? Jag vill vara hel, inte krossad. Men det jag aldrig glömmer är att ditt leende skapade lyckan i mig och att vara lycklig är det bästa som finns. Kommer jag någonsing vara lycklig igen? ... Jag behöver dig ...

                            

vila i frid


Det gör ont att jag aldrig fick chansen att tacka dig för den du var.. helt fantaskisk, underbar och en av mina närmaste vänner.  Våran minnen brinner aldrig ut och du kommer fortfarande vara en del av mig, även om det känns tomt just nu.

Vila i frid i det himmel blåa vännen & vi ses uppe

God morgon

Igår hade jag ingen lust att sitta frmför datorn, var bara för trött. Men jag kan ju berätta lite kort om det jag gjorde igår.

I skolan pluggade jag inge bra. Bella var inte i skolan så jag fick helt enkelt vara med anadra. Satt med Robin e, Waldhagen, Jesper lindgren, Robin h, Adam, Linus, Jesper (85), Markus och  filip, jätte kult haha. Efter skolan följde jag med Calle & markus till centrum, därefter gick jag hela vägen hem, ensam. Senare under kvällen mötte jag Jesper, Jonas, Markus, Caroline, Jessica och Jossan. Hade de lite mysigt i det härliga vädret!

Gud vad många namn det fick bli i det här inlägget, haha!

Idag ska Mamma och pappa ut och äta middag, så hemme stannar jag ensam med syster. Men carro och jossan kanske kommer förbi, hoppas (?) .. :) Annars har jag inga planer för idag, det får blir hur det blir haha. puss

Andra april

Idag var det som sagt skolan som gällde, stannade även idag efter skolan. Men nu var jag inte ensam, bella stannade först några minuter sen var jag med Viktor. Har fått gjort en hel del den här veckan, vilket jag tycker är jätte bra! Måste fortsätta så.

Nu är det äntligen vår-väder! riktigt skönt. Funderar på att ta en lång promenad med Max, men får se om jag har orken till det senare, nu ska jag plugga! kram

april april

Har ni kört några roliga skämtar? Jag är helt misslyckad! Jag skrattar innan jag säger "april april" .. Det går bara inte, kan inte vara seriös haha.

Idag var det ju som vanligt skolan som gällde, stannade även kvar efter skolan, det behövdes. Men en sak irriterade mig väldigt mycket, det är att när jag väl är konsentrerad så måste det alltid vara jobbiga barn som skriker, skit irriterande. Och jag stannar ju kvar efter skolan för att ha lättare att koncentrera mig. Åh vad irriterande!

Linda rosing & Hugo = (?)
Hugo var ju trotts allt inte den rätte. Efter programmet bestämde linda sig för att fortsätta utan hugo p.g.a åldersskillnaden, tack snälla! Hon var ju för fan 15 år ändre. Men Hugo och Linda fortsätter vara vänner, inget mer.

Det konstiga är att på teve sa hon att hon verkligen var "kär", men sen säger hon att det aldrig var kärlek mellan dem. Hänger inte riktigt med :s ...

RSS 2.0