Lycka!

Nu har Max hittat tillbaks. Imorse var det en man som ringde och sa att de hade hittat honom. Jag och syster klädde på oss snabbt som blixten och sprang till östra storvreten. När vi väl kom dit så kände max igen oss, vi stannade och pratade med familjen som hade tagit hand om honom och dem var ju bara för underbara! Familjen var super snälla. Så det glädjer mig att max inte var ute eller hos några elaka människor .. Kan man kalla det här för nyårs mirakel eller? :)


Max

Igår natt försvann min söta lilla hund, han sprang iväg eftersom han blev rädd utav smällarna. Är helt orolig för lillen, själva tanken jag får att han ligger någonstans i kylan.. Mår helt jävla piss! Hoppas man hittar honom innan nyår


Vinterkrysset ikväll!

Har haft det fullt upp alla dagar, det är ursäkten varför jag inte bloggat, haha! Nu sitter jag och spelar hög musik i mitt rum, har klätt på mig och behöver bara sminka mig klart mig.
Ikväll är det vinterkrysset, och ni kan ju bara gissa vem som kommer dit .. Jo Darin zanyar och Sebastian karlsson! Det här är inget man får missa.

Nu ska jag skynda mig hem till Ellen. Ha en bra dag!


Mot rotebro

Hej alla söta!
Igår var det lite stressigt så jag han inte blogga, men det var en bra dag i alla fall.

Alldeles strax ska jag börja röra mig mot rotebro där mina två vänner bor. Jag kommer stanna där under natten och kommer hem imorgon. Vet inte vad för kul vi ska hitta på med jag kommer förmodligen blogga lite medans jag är där.

Ska väcka mamma nu, hon måste hjälpa mig slå in några presenter, jag suger på det haha! Ha det bra!


God jul gott folk!

Ville bara önska er alla en riktig God jul. Min dag kommer vara helt fullbokad, det kommer vara packat med gäster hos mig. Nu ska jag ta och handla den sista presenten för julen, pappas present :) Ha en bra dag. Kram!


I love shopping

Alldeles strax ska man iväg med mamma och syster, vi ska storhandla lite. Ska se ifall jag hittar några fina skor till mig och ifall det finns nått fint man kan ha till nyår. Senare mot kvällen ska jag till kungsträgården med Olivia, Caroline, David och Viktor, vi ska åka skridskor där. Jag hoppas på att jag fortfarande kan åka skridskor, det var kanske 5 år jag inte gjorde det, men annars får man väl lära dig igen.

Tror jag på kärlek vid första ögonkastet?


Nu ställer jag mig själv frågan om jag tror på kärlek vid första ögonkastet? .. Mitt svart är nej! Kärlek är när man älskar någon och jag ser det här som gilla. Att älska någon är något helt annat än att gilla. Älskar du någon så älskar du hela personen, gillar man nån så är det för att man gillar det man ser. Så enkelt är det, men sen så beror det på om man har lätt för att falla för en person.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

JULLOV!

Jul showen blev super bra! Vid första början var det jätte nervöst men sen släpptes det av. Mitt favorit uppträdande är Beat it - Hani. Man blev så jäkla glad så se honom.
Det här är en bild från repet

viva la vida

Jag lever helt enkelt för Darins cover av viva la vida. Tänk att den har sålt GULD fast än det bara skulle vara Idols vinjett.

 Alldeles strax ska jag möta upp Jessica och Olivia tror jag, vi ska till staden och shoppa lite. Efter det har jag sagt till Caroline att vi ska till Cafe string, dit hon jobbar. Hoppas dem har bra servering, haha! Nu ska jag börja göra mig i ordning innan det är för sent, puss!


Eddie och Calle är bara för underbara!

Idolerna från 2009 är bara för underbara! Idag åkte man som sagt till södertälje för Eddies skull, men så ser man att Calle och Tove var där med. Man fick inte ta bild med dem men man fick deras autograf. När man kollar på calles autograf så kan man misstolka det helt och hållet, men den söte förklarade för mig vad det stod, haha. Eddie var så hima söt, bredvid autografen gjorde han ett hjärta.
Wake up in the morning feeling like P Diddy

Känner mig helt sliten .. I torsdags fick man träffa världens sötaste människa, Darin! Gud vad kul det var, mitt hjärta hoppade nästan ut. Fick även se erik grönwall, E.MD, Dead by april uppträdda.

Igår var man med alla sköna människor i rönninge, där uppträdde olivia och Adam tensta. Fick en söt liten hälsling av adam, och en stor bamsekram. Det var superkul och bilder läggs upp ikväll, förhoppningsvis!

Nu är man klar för att åka till södertälje och kolla på Eddie razaz. Väntar bara på att jessica ska smsa mig sen drar vi. Ska städa mitt rum så länge, vi hörs!
RSS 2.0