Vincent

Igår slaggade jag hos min kära vän Gissele, hade det super kult där och vi kollade på Twilight! Jag var tvyngen och åka ganska tidigt eftersom jag skulle möta irene i tumba c. Vi skulle till min Syster tania . Hon har ju fått sin första gullunge som heter Vincent. Vi käkade pizza tillsammans med hennes make Tobias och hade der super trevligt. Jag är så jäkla trött att jag kan slänga mig i sängen och somna direkt. Men jag måste hålla mig vaken, annars vaknar jag alldeles för tidigt. Ska istället kolla på film med syrran, hörs imorgon! :) puss

i'm back!

Som ni ser så har jag inte bloggat på jätte länge! Jag har inte riktigt haft tid, men nu har jag lovat mig själv att fortsätta som innan. Plus så är min statistik fortfarande på rätt nivå.

Idag var jag med Caroline, David och linus. Det var bestämt att vi skulle kolla på film hos mig, men filmen som vi skulle se hade tydligen inte kommit ut än.. suck! Men istället kollade vi på en annan sjuk film, haha. Caroline lämnade mig ensam med david och linus eftersom hon skulle möta sin kusin. Så istället ringde vi Ellen som kom förbi, vi hade det jätte mycket och pratade om some dirty secrets.


(bilden togs i torsdags)

Någon som har sett den här videon?


bilder från igår



Batterierna dog ganska tidigt så jag hann inte ta fler bilder.

Maskerad

Förlåt för att jag inte bloggat de senaste dagarna men jag har haft det fullt upp. Har kollat på hela säsong 2 av O.C med min kusin Belen och jag måste bara säga att jag är kär på nytt! Adam brody, finns det någon charmigare?!

Idag ska jag på maskerad. Jag och min kusin har bestämt oss för att vara mumier, vilket är skit ballt! Jag återkommer med bilder imorgon eller ikväll. Ha det bra!

Klänningar från Vila


Vilken klänning är snyggast!?

Bruno time!

Idag är det återigen bio som gäller. Vi ska kolla på Buno som verkar super rolig! Alldeles strax ska vi dra, men först ska vi dra hem till min kusins pojkvän. Tänker inte detaljera allt om vad jag ska göra där men man kan säga fest, haha. Det här fick bli ett kort inlägg men jag skriver mer när jag har tid eftersom nu måste jag göra mig iordning! Pusss
 

fest planering

Som många utav er vet så befinner jag mig i sundsvall. Tillsammans med några vänner har vi planerat att göra en fest, en fest för dem nära&kära. Imorgon ska min syster hyra en lokal till oss och så hade jag tänkt att vi skulle grilla först sen fest galet. Jag funderar på att ha nån tema med, förslag?

Transformer

Har inte bloggat tidigare idag eftersom jag inte hade tid. Jag och moster drog till centrum direkt efter vi vaknat. Jag köpte bara några coola leggins, som var gröna, super söta!
Min kusin belen har kommit hem från hultsfred och alldeles straxs ska vi på bio! Vi ska kolla på transformers, och på måndag ska vi se på bruno, haha! Nu ska jag byta om och fixa till mig lite, ser för jävlig ut. Ha en super bra kväll! puss


rösta på mig!

Nu är jag med och tävlar i http://bremarkcecilia.blogg.se/, make me happy genom att rösta på mig. Kommentera 4, så är det klart, enkelt va? :)
Tack i förhand!

Regn, regn och regn

När ska det sluta regna? Det har regnat hela natten och det fortsätter fortfarande .. suck. Alldeles strax ska jag och moster ta en promenad med hunden, loco. Senare ska vi grilla lite, mums. Vet inte vad med händer idag men jag hoppas verkligen på att det slutar regna. Vad ska ni göra idag? Kram


En osminkad amanda som gosar med loco

Dagen outfit -
Blus - MQ
Linne - H&M
Jeans - Lindex

gårdagens inköp

  
1. Byxa - Cubus
2. T-shirt - Cubus
3. Halsband - Guldfynd

gästinlägg:josephine

hejsan!jossan här. amandas fellah som skriver! loggade in för att "inte tro mina ögon" och kolla på statistisk. eller hur det stavas. det är så att amanda kommer vara borta jäääätte länge och dessutom ska jag vara borta i 3 veckor i finland. you know the grannland. min mamma sa att tropisk väder ska komma från ryssland till finland. haha tropisk???
ja. idag var jag med carro(ingen big nyhet) och vi tråkade och deppade för att gud vattnar oss. varför deeet?
men, nu säger jag hejdå biacthes och fortsätt att läsa amandas one and only blogg!
ifall ni skulle vara intresseare över min blogg: carjos.blogg.se & minute.devote.se
SEE YOU IN HELL!
(förresten så såg jag på eagle eye idag och den va knasbra!)

jag är helt slut

4 timmar shopping, och två plagg följde med hem. (visar imorgon)
Har haft det super kult idag, umgåtts med min moster hela dan. Jag kommer i stort sätt göra det fram till lördag eller söndag, då min kusin Belen kommer hem! Hon är i hultsfred just nu och har det super kult!
Jag är dödstrött just nu men får inte lägga mig i sängs än, annars somnar jag och då vaknar jag upp väldigt tidigt. Istället ska jag nu kolla på film. God natt så länge, Kram!


Har även fixat naglarna idag. Hiss eller Diss?


upp och hoppa, solen skiner

Resan gick jätte bra igår. Vi stannade i Gävle, åt middag i en jätte fin restaurang och sedan när vi hade vilat klart fortsätte vi åka. Nu ska jag och moster in till centrum. Får se om jag köper något, det är inte direkt något som behövs just nu men kläder skulle inte vara dumt. Bloggar mer senare om jag hinner.
Dagens outfit
(inte så jätte bra bild men det får duga)
Tröja - H&M
Jeans leggins - Gina Tricot
 


Sundsvall here i come!

Om ett par timmar (vid 13.00) drar jag med moster upp till sundsvall. Vädret kommer förmodligen inte vara det bästa men lite sol kommer det komma fram. Jag har inte bestämmt datum än angående när jag återvänder, så jag stannar där så långe jag vill. Jag har tillgång till en dator så jag kommer blogga varje morgon, om och förstårs inte glömmer det, haha! Nu måste jag packa klart, äta frukost och göra mig i ordning! 5-7timmars bilresa, härligt va? Ha det super, puss! 

Förra gången jag var där så var det vinter men nu är det sommar, wohow. Här kommer bilder från förra gången jag var där

MJ har lämnat världen

Jag gissar på att nästan alla såg Michaels begravning. Synd att Elisabeth taylor inte dök upp, hon var ju trotts allt en god vän till MJ. Jag måste säga att begravningen var helt fantastisk! Vackert och oförglömligt. Kanal 4 hade direkt sändning, och dem fortsätter fortfarande med lite "flashback". Så otrolig talangfull snubbe, jag avgudar honom på alla vis och sätt. Som jag sa tidigare .. att jag inte är the biggest fan, men en så begåvad man med grymma låtar så måste jag säga att han gjorde sitt här i världen.


Om jag kunde drömma

Jag är inte tydligen den enda som drömmer om vampyrer, det gör även Stephenie med. Hon är författaren av, "Om Jag Kunde Drömma", "När Jag Hör Din Röst", "Ljudet Av Ditt Hjärta", "Så Länge Vi Båda Andas". Av dessa böcker har man utvecklat dem till filmer, den första filmen har redan släppts up "Twlight", och nu på November den 20de släppt New moon. Hitils har jag bara läst boken "Om jag kunde drömma" och sett filmen Twilight. Både boken och filmen är otroligt grymma, men jag måste erkänna att på boken lever man sig in sig ännu mer. På böckrna läser man bland annat om Edward, Bella, Jacob och många fler. Bella blir förälskad i Edward som är en vampyr, men han och hans familj är anourlund, dem försöker kontrolera sig från mäniskoblodet. Kärlekshistorian är jätte romantisk och jag måste tillägga att Edward är så fantastisk på alla vis, fysiskt och psykiskt. Synd att det inte finns sånna män därute, haha!




två dagar kvar

Idag ska jag vara med Caroline, Josephine och the love of my life Tomas! haha. Ni anar inte hur mycket jag har saknat honom, har inte sett honom sen skolavslutningen. När jag återvänder hem ska jag börja packa lite eftersom imorgon har jag inte så mycket tid. Men på onsdag morgon ska jag lämna allt klart. Sen drar jag till sundsvall och ni ser inte något av mig på några veckor haha. Eller jag kanske bloggar om jag har tillgång till en dator. Nu måste jag ringa Caroline, som inte svarar på mina sms, haha! puss




landet

Igår blev det så att jag slagga i tyttinge, landet. Men nu så är jag hemma eftersom det var först planerat att vi skulle åka till min syster Tania och hennes make Tobias. Men sen så börja det rengna och planerna ändrades, vi skulle nämligen grilla. Får se hur det blir nu fram mot kvällen, ska kanske följa med mamma till Ikea. Men isåfall måste jag göra mig i ordning, puss!

A-O day


Idag har jag spenderat min dag med Olivia, har haft det super kult och jävlar vad vi är bra! Haha. Det var egentligen planerat att jag skulle åka och bada, men vädret var inge vidare imorse, senare i eftermiddagen blev det mycket varmare. Hoppas det blir soligt imorgon. Ska träffa Jonas imorgon, ska höra med andra vänner ifall dem vill med. Men nu lägger jag in ett par bilder sen är det filmdags! 

5-6 timmars sömn

Jag ska upp om bara några timmar, måste göra iordning ett par saker sen drar jag till stranden. Josephine och Caroline kommer med och syster kommer även med, med hennes barn förmodligen. Tror inte att jag lär hinna blogga något imorgon eftersom när jag kommit hem efter badet ska jag göra mig iordning för att åka till olivia, förhoppningsvis träffar vi Jonas och Jesper också, har saknat dem. Måste höra med dem. Nu ska jag fortsätta kolla på Law And Order som är jätte spännande. Kram! 

RSS 2.0