CSI

Idag var jag i skolan och gjorde ingenting. Mådde dåligt i eftermiddagen men det gick över efter ett par timmar. Efter skolan gick jag och Josephine till stan, var där i hela 4 timmar ungefär och fick inte med mig något hem.. Ska nog beställa kläder imorgon :)

Alldelses straxs börjar CSI, äntligen! därefter ska jag nog slagga, känner mig jätte trött. puss!

God natt

Alldeles straxs kryper jag ner i sängs och sover djupt. Men innan dess måste jag lägga in nya låtar på min mp .. och det roliga är att jag inte har några låtar alls haha. Ska se om någon kan skicka ett par styckna.
God natt, hörs imorgon! puss

Darin - Se på mig

Darin zanyar har alltid vart min idol sen liten, men efter ett par år slutade han sjunga, eller ja man hörde ju inga nya låtar. Men nu när han gjort sin "come back" så är han känd i stort sätt över hela världen. Jag är helt kär i hans röst och speciellt i den här låten som så himla bra!


 
Jan johansen sjöng låten 1995 i Melodifestivalen, men nu var det visst Darin tur :)

www.jonasbrothers.se

Idag drar jag kanske in till stan med Josephine, är inte säkert än för att jag har mycket jag måste plugga med. Men annars får jag nog dra till stan imorgon, behöver köpa några småsaker.

Igår var det fotboll, Portugal vs Sverige .. Oavgjort IGEN! 0-0
Spanien vs Turkiet 1-0

Har hittat en grymt bra hemsida, allt om Jonas brothers. www.jonasbrothers.se Det står om när dem kommer, deras senaste låtar, allt om dem och mycket mer. läs själva!

Slumdog Millionaire

Idag hade vi gäster hemma, kusin, moster och hennes man kom. Vi käkade och pratade. Efter dem hade gått så kollade jag och syster på film, vi valde att kolla på Slumdog millionaire. Under 1 och en halv timme framför datorn fick man tåraroch rysningar, vilket är positivt för helvete vad filmen e bra!


Snart stänger jag av allt. Funderar på att ta ett bad när allt ändå är mörkt, mysigt. Men är inte säker än. Ska ni också låta jorden vila?

Fredags kväll

Idag var det en skön dag, gick från skolan nån timme tidigare för att jag skulle hjälpa min syster. Som vanligt kom bella med och vi drog till mig. Vi bakade och tjockis åt, mysade och duschade max haha. 

Snart ska jag till Carro tror jag. Vet inte riktigt om jag vill vara inomhus men får se hur det blir eftersom det är svinkallt ute.

grattis pappa

stort grattis till pappa som blev 65, riktig gammal men fortfarande störstskön!
Idag åkte jag in till slagsta med bella, vi köpte en cool mp3 till pappa och sen drog vi till skärholmen. När jag kom hem var det menat att pappa också skulle komma tidigt, men lite försenad blev han. Ingen hann köpa tårta, men det är ju ingen födelsedag utan nån tårta så imorgon får det nog bli. Lite försent men what the fuck, be happy.

Jonas brothers kommer till sverige!? måste ha biljetterna, någon som vet när dem kommer ut?

seven things



Seven things heter låten som Miley Cyrys (även känd som hannah montana)  gjorde denna låt till Nick Jonas efter han krossat hennes hjärta. skit bra!

what the fuck?

gifta sig och skaffa barn!?
Tyvärr, men jag ser ingen framtid..


22 mars

Igår åkte jag tidigt med J till stan och käka lunch. Vi gick runt, kollade på kläder, provade och gjorde massa annat. Senare mötte vi G & B, vi fikade med dem och sen for vi to my place. Ensamma hos mig dansade vi, sjöng och kollade på tv .. samtidigt så grisade vi. Mamma kom hem vid 23.30 och vi somna vid 1 ungefär.


den rätte för rosing

Någon mer än jag som älskar men samtidigt hatar linda rosing? låter helt konstigt men jag tycker att hon är en sjukt bra bloggare men jag hatar att hon förstorat läpparna, irriterade för att hon inte passar med stora. Snart börjar "den rätte för rosing" då ska jag kicka ut mamma från vardagsrummet och sitta och kolla på det samtidigt när jag gosar med Max.

Idag var jag i skolan, vilket var helt onödigt! jag kom vid 10 till skolan och gick hem vid 13, men jag pluggade med ingenting. Efter skolan drog jag hem till carro, vi grisade lite först sen gick vi ut och vandra lite. Vi gick till mystiska ställen som var helt coola.

Nu ska jag kolla på linda rosing innan jag missar det. puss


hey hoe!

Min kväll spenderade jag med Caroline. Eftersom min syster hade fest i en lokal bestämde vi oss för att gå dit ett tag, tänker inte gå i på detaljer men det var si o så.

Men ikväll ska jag och C möta Jesper och Jonas. Har inte träffat jonas på jätte länge så det ska få bli kult!
Nu måste jag iväg för att hinna med andra saker, sen möter jag caroline och köper tjockis godis :) Ha det bra!

♥Kram amanda


11 mars

Har inte bloggat så mycket som jag egentligen skulle ha gjort, istället har jag bara latat mig.
Idag skulle jag ut med isabel, vi skulle till norsborg och besöka en skola. Men istället stannade jag hemma p.g.a en anledning som jag helst inte skulle vilja skriva om. Men imorgon är det en ny dag med samma planer, med det menar jag att jag ska till norsborg med isabel haha.

Idag har jag vart barnvakt och hundvakt, jätte stressigt! Var hemma ensam med Leo, Max och Junior i hela 3 timmar ungefär eller kanske mer? Passade på att beställa kläder också, jätte söta!

Nu ska jag fixa te .. sen slänger jag mig i sängen och kollar på arga snickaren! :)

♥Kram amanda

7 mars

Igår kväll spenderade man kvällen framför teven. Tröttnade på det efter ett tag, men då räddade david mig. Vi pratade i om massa bullshit. Somna ganska sent också.

Idag var jag nere i centrum med min mammas kompis dotter, lite komplicerat men aja haha.Det var egentligen planerat att jag skulle på tjejkväll med Karen och hennes vänner. Men nu är det ändrat, vi ska istället hem till mig och små mysa. Funderar på filmkväll men får se hur det blir.

Nu ska jag göra mig i ordning, sen möter jag Karen.


♥Kram amanda


6 mars

Idag har jag inte gjort något speciellt. Funderar på att plugga eller kolla på film men vilken då? Det finns så många filmer man måste se men jag har aldrig riktigt orkat sitta framför datorn i ett par timmar. Får se hur det blir senare dåra.

Just nu är jag inte på topp humor, det är nämligen så att min lille pojk är sjuk han har inte gjort något annat än att sova eller spy och i feel bad for him. Men hoppas han kryar på sig. 

Nu ska jag kolla på några kataloger och se ifall jag hittar något jag vill ha! 

♥Kram amanda



 


4 mars

Har haft fullt upp de senaste dagarna och kommer ha det ett tag till, förmodligen. Behöver plugga mer.

I alla fall så har jag vart med jossan idag. Båda försov sig och vaknade samma tid, bevis på att vi är made för varandra haha! Efter skolan åkte vi till mig och chillade. Som vanligt så spelade hon piano vilket låter alltid förfärligt! Seriöst, ta lektioner! Nej jag skoja. Jag har pratat med Caroline, Rickard och David, aw det var så mysigt och höra hur kult de har det därbort.
Nu ska jag göra mamma sällskap, ska nog kolla på film.


♥ Kram amanda

Ny månad

I den här månaden, om 24 dagar bli pappa pensionär. Den här födelsedagen ska bli speciell, funderar på att ge honom något stort, men vet inte än. Har mycket tid på mig, men jag vill inte göra allt på sista minuten. Tips?

Idag har jag inte gjort mycket, hjälpt mamma en del och duschat den söte Max som bara stank förfärligt! Men nu är han ren som ny. Snart kommer min moster , och kusiner. Vet inte vad mamma har planerat men det ska bli mysigt.

Här om dan kom syster Tamara med goda nyheter. För ett länge sen hade vi en karaoke som bara var så jävla rolig! När man förlorade så buade en publik åt dig och när man vann hejade alla på dig, skit kult! Men det tråkiga var att mikrofonen hade gått sönder, vi letade och letade efter en ny men vi hittade en aldrig. Men nu hittade min syster en, nöjda och glade blev vi eftersom hon kom hem med en ny mikrofon och en ny skiva med nya låtar. Vad kult det ska bli och bjude hem några amatörer och sjunga!


♥Kram amanda


RSS 2.0