22 oktober 2009

Woohow, då var det dags igen! Har egentilgen inte så mycket och berätta förutom att jag har pluggat sjukt bra den här veckan och redovisat 5 steg, halleluja! Jag har sovt ut hela dan idag och det är just därför jag känner mig så pigg just nu. Men snart måste jag slagga så jag kommer upp imorgon. Ska möta tomas och dra tillsammans med honom till skolan, får inte missa bussen!
De flesta vet att jag är "beoende" av Darin, och idag måste det vara min lyckos dag! När jag loggade in på darin hemsida så kom jag till en chattsida, där var tydligen darin med och chattade, jätte kult!


Viva la fotboll

Idag var det en fotbolls kväll, lyckliga jag kollade på fotboll hela kvällen, eller natten (?) haha! Spanien vann, Chile vann och Argentina vann!
Idag var killarna och tjejerna hos mig för att kolla på matchen mellan Sverige och Danmark, efter det var det singstar och andra roliga saker.
Josephine slaggar hos mig och imorgon/idag får jag se om jag orkar göra något överhuvudtaget, det kanske blir så att jag pluggar all day long, tråkigt! Har inte så mycket mer och berätta förutom att jag börjar känna mig lite trött, ska kanske sova snart. puss så länge!

Vila i frid nico

Mitt alldeles första inlägg efter några månader ska handla om Nicolas jajou garcia som för exakt 4 månader dog. Han var en skön kille som var 16 år gammal, hade en ljus framtid som en fortbollsspelare, han var även en riktig god vän till alla. Den 10de juni bestämde han sig för att avsluta sitt livskapitel och begick självmord. Han lämnade ett svart hål i allas hjärtan.


1993-09-08 - 2009-06-10

Vila i frid Nicolas, vi alla saknar dig!


RSS 2.0