ajlopez till noshinoamanda

Har inte bloggat så mycket i den här bloggen de senaste dagarna. Orsaken till det är att jag startat en ny blogg tillsammans med min vän.

Till er som undra hur jag fixa håret, kolla in bloggen http://noshinoamanda.blogg.se/ , det kommer ett inlägg om det snart! Kram


stress stress

ska klä på mig ytterkläderna och springa till bussen .. skriver mer ikväll!

ser ut så här just nu


Lördag 20 mars

Om ett tag ska jag möta upp Agnes och Grecia i stan, vi ska fika och kolla runt, tror att vi ska även möta upp deras kompis som heter Alexander, tror jag. Hur som helst så väntar en fantastisk dag och jag behöver fixa mig.

Bjuder så medans på en galen bild på mig och Josephine

Fredag!

Åh så skönt med helg, det behövdes. Idag har man pluggat i skolan, nationella var det och det gick asbra! Min kusin från sundsvall var även på besök här. Känner mig jätte trött just nu och spännd i längtan efter let's dance, hoppas mattias går vidare till finalen!


Snyggaste vampyren?

Vem är den snyggaste vampyren just nu?

     Ian somerhalder från Vampire Diaries                   
  
       VS
        

  Robert pattinson från The twiligt saga
  

Själv tycker jag att Ian är snyggast. Robert är skitsnygg i filmerna, men in reallity så blir det nejtack!

Annonser från BloggPartner

...

Annonser från BloggPartner


eric saade


neo och eric

Är rätt så besviken på svenska folket, darin skulle ha gått vidare igår. aja ..

Nu ska jag vidare till häggvik, stinsen. Där är eric saade och neo håller hus. Ska även möta min vän Belen där som jag inte träffat på länge.


utgåångSka nu till heron och möta upp några vänner. Vi kommer förmodligen fika och prata ut, har inte träffat dem på evigheter! Ha en fin kväll, puss!

rätt eller fel?

Är det rätt att Ana Bergendahl ska behövas diskas p.g.a skorna?rotebro

Kom precis hem från rotebro där jag var tillsammans med Grecia och Belen. Slaggade hos dem under natten och hade det jätte kul. Igår kväll var jag med grecia, belen (såklart) och David i stan. Kollade snabbt på minnestunden dem hade och sedan var det mc donalds.

Ikväll ska jag vara med Ellen och vet inte vad vi ska hitta på för kul än. Vill iallafall till e-tuna där eddie och rabih ska uppträda!Hemma igen!

Nu har jag kommit hem efter två sköna dagar i landet tillsammans med Josephine, syster, hennes döttrar, son och man. Nu bjuder jag på några bilder .. sen ska jag göra mig iordning och dra till staden. Där ska jag möta grecia och några andra. Det ska tydligen vara nån minnestund för de drabbade i Chile.
RSS 2.0