månadens sista dag, 28 feb

Igår blev det tyvärr ingen inlägg. Jag, Josephine, Gabriel, Irene, Natha ocg Gaby kollade på film, as rolig! Gabbe stannade över natten och ska också göra det idag. alldeles strax ska jag till skärholmen och småshoppa lite, ska försöka hitta något till min syster också. Därifrån åker jag hem med Karen, hon ska slagga hos mig också dåra. Får se vad som händer ikväll men om jag får tid över så bloggar jag!

♥ Kram amanda


hos gissele

Nu sitter jag hos gissele och bloggar, har precis tagit förväl av grecia och belen som är nu på väg till staden. Igårkväll slaggade vi alla hos gissele och hade det jätte mysigt, tänker inte gå in på detaljer det blir bara pinsamt haha. lägger in bilder när jag kommer hem, men tills dess får ni ha det bra! hörs senare.

♥ Kram amanda

bloggar från min systers dator

Som ni ser i rubriken så bloggar jag från min systers dator efterson min är helt seg, och tråkig. Nu har jag precis ätit klart frukosten,det fick bli ..
                                   Ett glas mjölk, gurka, flingor med yogurt  och en macka. Och nu är jag proppmätt.

Idag var det planerat att jag skulle följa med mamma in till sjukhuset, men istället åkte min storasyster Tamara med henne och jag fick stanna hemma med hundarna vilket är jätte jobbigt! Jag har inte fått bra sömn och är nu helt dödstrött, men sova kan man inte göra nu. Isället för att slagga ska jag klä på mig och gå på en lång promenad med Junior och Max. Skriver mer senare om hur dagen kommer att se ut!


♥ Kram Amanda

barnhemmet

                     

Igår kväll blev det ingen inlägg alls eftersom datorn e pajj, den stängdes av helt automatiskt och man kunde inte sätta på den igen, tråkigt .. Jag hade väldigt många bilder och låtar som jag gärna skulle vilja ha tillbaks, men det går ju inte. Itsället får jag nu nöja mig med en jävlig seg dator utan minne. Funderar på att köpa en bärbar datorn men det är inte säkert än. Idag på morgonen gjorde jag inget speciellt, sov för det mesta. Vaknade omkring 18.00 men vid 20.00 var jag och ellen hos Carolins med Josephine. Vi kollade på film, barnhemmet heter filmen och jag tyckte att den var helt läskig, eller den var mer sorlig tyckte jag, vet inte riktigt hur jag ska förklara det men anyway så var den super bra! Jag skulle jätte gärna vilja lägga in några bilder från ikväll men som sagt så har den här datorn inget minne. Fram över så ska jag försöka blogga från min systers dator, där jag kan lägga in några bilder åtminstonde.
Men nu ska jag på promenad med mamma och Max snabbt sen kommer jag hem och lägger mig!


♥ kram Amanda

fettisdag

Nu har jag äntligen skaffat en blogg, igen! Jag har raderat mitt andra konto för att jag blev bara trött på den, den var ju också helt tråkig. Igår hade jag, Josephine, grecia och belen filmkväll. G & B slaggade hos mig, och idag tidigt på morgonen åkte dem hem. Idag skulle jag åka iväg till flottsbro vilket låter helt sjukt eftersom jag inte vågar åka skidor.. Men som tur stannade jag hemma. Snart ska jag skicka iväg min mamma och köpa, vi måste ha semlor! Själv så ville jag baka dem, men alla tyckte att det var en dålig ide. Nu ska jag göra mig i ordning lite, skriver mer ikväll. puss!

 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0